All for Joomla All for Webmasters

Прво кремирање во регионов

 

Погребалниот Оператор Мирен Сон исправен пред нов предизвик.

Деновиве за прв пат во регионов реализиравме кремирање на починато лице, почитувајки ги сите светски нормативи.

Оваа постапка која кај нас сеуште не се применува, ја изведовме надвор од границите на нашата земја и тоа професионално, навремено и точно, следејки ги сите законски протоколи.

Како и секогаш, целта беше да ја задоволиме потребата на корисниците на нашите услуги.

Благодарност до нашите колеги и пријатели во странство кои ни излегоја во пресрет и максимално се ангажираа за брзата реализација на целокупната постапка.

 

 

 

 

 

 

 

Пребарај

Наумка Крстаноска