All for Joomla All for Webmasters

Известување

     

Ги известуваме сите граѓани и погребални оператори во Република Македонија, дека погребалниот оператор "Мирен Сон" ја стави во функција новата мртовечница која располага со два ладилници за одржување и замрзнување на починати лица.

Оваа современа мртовечница во целост ги задоволува европските и македонските стандарди и за неа се обезбедени сите законски одобренија од надлежните органи.

Услугата за користење на ладилниците ќе биде по цена двојно пониска од онаа што до сега граѓаните ја плаќаа за користење на ладилниците кои до сега ги изнајмувавме.

Ние како погребален оператор и во иднина ќе продолжиме да ги следиме и применуваме светските трендови за обавување на нашата дејност, која што е специфична, но истовремено бара ангажман не само на кадар туку и на современа техника и технологија.  

 

Со почит

 

Тимот на ДООЕЛ “Мирен Сон“

Пребарај

Ристана Блажеска