All for Joomla All for Webmasters

Доверливост, внимание, оригиналност

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ 

Со цел да се намали ризикот од ширење на Корона вирусот на погребите, Мирен сон и понатака ќе се придржува на сопствените стандарди и постоечкиот начин на работа кој во целиот изминат период даде успешни резултати во заштитата од ширење на вирусот на погребите.

Наша препорака и во иднина останува присутните да држат соодветно растојание, да одбегнуваат близок контакт и поздравување.

Штитејќи се себеси, ги штитиме и другите.

 Со почит,

Тимот на ДООЕЛ Мирен сон 

 

 

 

Пребарај

ВРАБОТУВАЊЕ

МИРЕН СОН ИМА ПОТРЕБА ОД 5 РАБОТНИЦИ

3 ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА ИСКОП

1 ВОЗАЧ НА ПАТНИЧКО ВОЗИЛО И МИНИ БАГЕР (може и без искуство)

1 ВОЗАЧ НА ПАТНИЧКО ВОЗИЛО

Полно работно време, осигурани од прв работен ден, редовен  и солиден личен доход.

За подетални информации во просториите на Мирен Сон или на тел 070 212 830

Огласот е отворен до 20. 03. 2023 година.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4