All for Joomla All for Webmasters

Известување

       Ги информираме сите граѓани на Охрид дека ДООЕЛ “Мирен Сон“ како прв оператор на погребални услуги во Република Македонија кој започна со поставување на некролози на својата WEB страна, повторно излегува со реализација на  една нова идеја.

      Од сега на нашата WEB страна покрај бесплатното објавување на некролози, ќе може БЕСПЛАТНО да се објавуваат ПОСЛЕДНИ ПОЗДРАВИ или СЕЌАВАЊА.

      Информации и нарачки во просториите на ДООЕЛ “Мирен Сон“,  на е-маил mirenson@yahoo.com  и на телефон: 046 266 280, 070 212 830, 078 212 830.

Тимот на ДООЕЛ “Мирен Сон“